Főoldal Történetünk Üzletünk Technológia Kollekció Sajtó Elérhetőség

 

ÜZLETÜNK

Mindig vannak emberek, akiknek a hétköznapi dolgok nem elég jók, akik a tömegcikkekkel nem elégszenek meg, akiknek az individualizmus az életfilozófiájuk. A szalmaláng életű Trendek nem illenek bele a világképükbe. A kézimunka, ami Őket lenyűgözi. A nadrágoknál, az ingeknél vagy akár a cipők esetében. Gardróbjuk fénypontjai a "testre szabott ruhák". Számukra nyújtjuk a legkülönbözőbb változatosságot.

A garantált csúcsminőséghez egy öltöny -két részes- elkészítéséhez kb. 45 munkaóra szükségeltetik.(ha egy autószerelő munkadíjával számolunk, akkor rá kell, döbbenjünk, hogy a legjobb ruhadarabok mintha csak ingyen lennének…)

Végül is varratni, presztizs kérdés. Az ilyen ruháknak értékük van. Minden egyes darab egy unikum. (egyedi és utánozhatatlan)

 

Az anyagválasztás után, a szabás kívánság szerint. Tiszta individualizmus! És a világért sem elvesztegetett idő, hanem éppen hogy felemelő érzés a minták közül a megfelelő szövetet kiválasztani, az első próbán átesni, ahol a sokat tapasztalt szabómester összhangba hozza az egyéni elképzeléseket a megvalósíthatóval. Még a legtökéletesebb testnek is vannak jellegzetességei. Hát itt mutatkozik meg a mester tudása, amivel egy konfekció nem vetekedhet.

Ám a tökéletesség a részletekben rejlik: tűzött betétek, kézzel varrott elejeszél és kihajtó, gombolható lyukak az ujján.

 

A testre szabott ruhának bőség tartaléka van, szemben az áruházi testvérének. A tapasztalt kuncsaft rendszeres időközönként (jó esetben minden szezon végén) elviszi alakíttatni a legjobb darabjait. Így a ruha a tulajdonosának sok éven keresztül örömet okoz, illetve ad "valamit", egyfajta különös érzést, amiért egyre több férfi varrat magának.

Szolgáltatásaink: Kézzel varrott, mérték után készített -öltöny, -zakó, -nadrág, -mellény, -télikabát. Alakalmi ruhák: -szmoking, -zsakett, -frakk, -Bocskai.

Általunk készített ruhadarabok megrendelhetők hozott szövetből, vagy üzletünkben kiválasztható Holland & Sherry, Dormeuil, Groves & Lindley, J & J Minnis anyagból.

További szolgáltatásaink: -méretre igazítás, -alakítás, -javítás, -bélés csere, -cipzár csere, -női nadrágok, kosztümök alakítása, javítása

 

 

Nyitvatartás:

Hétfőtől - Péntekig: 8h - 18h