Főoldal Történetünk Üzletünk Technológia Kollekció Sajtó Elérhetőség

 

TÖRTÉNETÜNK
Úriszabóságunkat nagypapám, id. Jáni Mihály alapította 1932-ben Zircen. Ezután Esztergomban, majd 1938-tól Budapesten dolgozott iparosként. Gyermekei, (3fiú és 1 lány) köztük édesapám is kitanulta a szakmát. Tanítómestereiktõl, majd édesapjuktól tanulták meg a "kézműves munka" szeretetét.
Édesapám, Jáni Mihály 1959-ben végzett tanulmányaival. A szakmai gyakorlatát több szabóságban szerezte, majd az OKISZ laborban divatbemutatókra készített modelleket. 1965-ben letette mestervizsgáját, 1969-ben pedig kiváltotta iparengedélyét. A testvérek önállósodásáig együtt dolgozott a család a mai üzletünkben - Budapest 1024 Keleti Károly u. 44. -

Én, Jáni Tamás, mint a generáció 3. tagja édesapámnál tanultam ki a szakmát, 1988-ban váltottam ki az iparengedélyt. Azóta is együtt dolgozunk üzletünkben.

Megrendelõink között megtalálhatók az ország gazdasági és politikai életének meghatározó alakjai, számos hazánkban akkreditált nagykövetség.

Általunk készített öltönyök megtalálhatóak a világ számos pontján: USA, Kanada, Peru, Brazília, Izrael, Egyiptom, Dubai, Japán, Ausztrália, Új-Zéland, Oroszország és EU tagállamok.

Jáni Tamás